Trädgårdsanläggare Helsingborg

RING OSS - 042-311 29 26

Trädgårdsanläggning

Vi anlägger din trädgård i Helsingborg

Behöver du någon som arbetar med din nya tomt, eller som ändrar på din trädgård i Helsingborg? Då erbjuder vi våra tjänster för just det arbetet, oavsett om du behöver att vi gräver, plattar till marken, anlägger en mur i trädgården, eller sätter nya plattor och marksten. Vi är trädgårdsarbetare och erfarna plattsättare, markarbetare och grävare. Vi har kompetensen och maskinerna som gör att vi snabbt kan få till din tomt i Helsingborg så som du önskar den. 

Trädgård i Helsingborg för din återhämtning

För många är trädgården en plats för vila, men istället för att det blir så, blir tidsbrist eller brist på ork och energi istället en plats för det dåliga samvetet. Det är inte bra. För att din trädgård eller tomt ska bli just en plats för återhämtning erbjuder vi våra tjänster, så att du i fortsättningen kan njuta av trädgården och inte behöver ha dåligt samvete över alla "borden" eller "måsten". Vi kan göra grovarbetet, såsom dikning, grävning och avlägsnande av jord och trädgårdsavfall om det behövs – och kan även sköta om trädgården så som ni önskar det.

Bygga terass, berså eller anlägga en gräsmatta

Som din trädgårdsarbetare kan vi bygga din terass, berså och anlägga en gräsmatta där du kan koppla av. Många som har en frodig gräsmatta, använder den för att kunna röra sig på, leka med barnen eller hunden, gunga på, ställa sitt utemöblemang på och mycket annat. För att gräsmattan ska kunna användas maximalt är det viktigt att den är så plan det bara går. Det är där vi kommer in och kan se till så att din gräsmatta blir en yta för lek, umgänge och användning så som du önskar det.

Har du stora stenar eller träd som skuggar?

Om du önskar avlägsna stenar, träd eller buskar, kommer vi och gräver bort dem. Vi har stora maskiner som kan frakta dem till bättre ställen. En trädgård bör vara planerad så att alla som nyttjar den kan få användning för den på bästa sätt. Allt detta kan vi som är trädgårdsanläggare i Helsingborg hjälpa dig med.

Ta kontakt så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er få just en sådan trädgård som ni önskar!

Mark & Anläggning Simmelsberga AB


Simmelsberga 2179
268 76 Kågeröd

042-311 29 26

[email protected]

556744-0697


Trädgårdsanläggning

Markarbete

Skötsel & underhåll


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder trädgårdsarbete med gräv och dräneringar av mark och tomt

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Mark & Anläggning Simmelsberga AB

Org nr: 556744-0697
Simmelsberga 2179
268 76 Kågeröd
Tel: 042-311 29 26

Hitta hit