Trädgårdsanläggare Helsingborg

RING OSS - 042-311 29 26

Markarbete

Vi arbetar med markarbeten

För att ett nytt hus verkligen ska stå stadigt är arbetet med grunden det allra viktigaste. Innan det går att lägga en husgrund är schaktningsarbete mycket viktigt och måste bli bra. Därför erbjuder vi flertalet tjänster som har med schaktningsarbete – och undanröjande arbete på tomt och trädgård – att göra. Vi har de maskiner som krävs för schaktningsarbete och förare för arbetet. Dessutom kan vi se till att grundisolera, lägga grund, arbeta med vatten och avlopp, gräva brunn – om du önskar det – och ansvara för att dra rör för fjärrvärme eller kylsystem, till exempel för dig som är företagare.

Vi arbetar med skog och mark

Om det är så att du har skogsmark som du behöver röja, eller om du har ett företag, som behöver någon som röjer marken för vägarbete eller för anläggning av fastigheter och lokaler, erbjuder vi arbete med allt som har med röjning av skog och mark att göra. Dessutom kan vi även erbjuda vägrenhållning, bilning, dikesrensning och snöröjning när vintern är här. Är det så att du ska lägga en stor fastighetsgrund, kan vi även utföra betongborrningar, infiltration och dräneringar.

Det är nästan ingenting som vi inte kan utföra när det kommer till anläggningsarbete på mark och skog. Ta kontakt för offert!

Mark & Anläggning Simmelsberga AB


Simmelsberga 2179
268 76 Kågeröd

042-311 29 26

[email protected]

556744-0697


Trädgårdsanläggning

Markarbete

Skötsel & underhåll


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder trädgårdsarbete med gräv och dräneringar av mark och tomt

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Mark & Anläggning Simmelsberga AB

Org nr: 556744-0697
Simmelsberga 2179
268 76 Kågeröd
Tel: 042-311 29 26

Hitta hit